Show all posts

Posts from November, 2015

Gravidmodell sökes i London

Glam Mom ska plåta superfräsiga inspirationsbilder i London någon gång mellan 30 november till 4 december, och vi behöver hitta en gravidmodell till detta. Bilderna kommer visa ett snyggt preggo i underkläder - alltså våra amningsbhar och trosor, och det kommer bli gaaaalet fint! Sanna - som är fotografen vi jobbar med - är kalasduktig, så bilderna kommer bli TOKsnygga. Plåtningen kommer uppskattningsvis att pågå under en dag.
Ersättningen är ett presentkort på 1000 kronor att handla för hos oss och modellen får givetvis även bilderna som vi tar. Snacka om lyxig gravidfotografering dessutom?

OBS: denna tjej behöver bo/vara i London eftersom det är där som plåtningen sker!

Så – om ni känner några preggos i London Town - eller om det är du så maila bild + info (som bh-storlek) till [email protected]

Sprid gäääärna detta inlägg vidare Smiley smile

Hjälp oss hitta vår fräsiga gravida modell!

Tisdag, snö och påfyllning av sportbehåar

Hallå alla ni fina där ute - det är tisdag idag och veckorna rullar på i en galen takt. Tiden verkligen bara springer förbi och det är redan november. Här pratar vi om hur det ju var sommar alldeles nyss? Men nu är det istället snart jul...galet och härligt samtidigt. För ett år sedan hade det redan snöat första gången här i Stockholm. Spännande att se när snön kommer i år.

Från vädret till bhar: vi har precis fått in påfyllning av vår underbara sportbh med amningslösning. Den finns ju i fyra fina färger och är toppen både till träning eller till vardags om man vill ha lite stadigare stöd. Här på TOKfina Joanna innan hennes lilla Charlie föddes.

Bedårande!


Categories
Customer's Area
   

Produced by:  Wikinggruppen