Show all posts

Posts from July, 2015

Fredagsfeeling på kontoret

Just nu sitter jag - Lovisa, som alltså rattar den här bloggen - ensam på office och solen fullkomligt gassar in genom fönstren. Äntligen! Jag behöver ju inte (som alla andra gör) påpeka vilket taskigt väder vi haft den här sommaren, men oj vad jag uppskattar lite sol och att få ha solglasögonen på mig när jag promenerade till jobbet imorse.

Idag är det dag fem av "7 days of celebration" för att fira Glam mom´s 4-årsdag (woop wooop) och dagen till ära är det fräsiga gravidtoppar som vi ger 20% rabatt på - så passa på. De är ju perfekta denna fantastiska (eerhm) sommar och kommer vara alldeles strålande i höst.

Nästa vecka kommer vår älskade Viktoria tillbaka, och som vi längtar efter detta. Visserligen kilar Malin på semester men snart är vi alla samlade igen - världens bästa Glammisar. Så för att fira in helgen, Glam Mom´s 4 årsdag och detta ändå TOKbra väder vi har i Stockholm så slänger jag upp en bild från vår senaste AW när vi alla var samlade. Typiskt drömmig kväll och typiskt drömmigt väder, det var nog 25 grader hela kvällen...

Hur är vädret hos er som läser? Berätta!

Glammisbloggen återuppstår

Men, vad händer här undrar ni säkert nu (säg bara ja!) - jo det är så att det är dags att skaka liv i Glammisbloggen efter att Vanja styrt om till sin egen plattform. För Glammisbloggen ska ju finnas och handla om oss på kontoret, våra fräsiga produkter och vad vi gör om dagarna. Tycker vi iallafall.

Jag hoppas att ni vill hänga med här bakom kulisserna och se vad som händer. Kom gärna med idéer om det är något särskilt ni vill läsa om (och kommentera vetja, det är ju SÅ kul att höra från er) eller se mer av här men tills dess så kör jag på.

Den här veckan är det jag (Lovisa) och Vanja som har rattat spakarna på Glammiskontoret. Vi har ju massa roliga erbjudanden den här veckan för att fira att Glam Mom fyller 4 år och att vi lanserat vår nya fräsiga sajt. Och hur snygg är den liksom? Så varje dag den här veckan har vi ett nytt erbjudande så vi har en del att styra med - så rackarns kul. Idag är det 20% på vår sportbh med amingslösning så passa på.

Men jag ville bara inleda med att säga hej hej, här är vi igen och jag hoppas att ni vill hänga med oss i den här bloggen!

Dagens kontorsråttor, här på Pack & Design 2015 i våras

Följ Glammisbloggen på Bloglovin <- Länk

Categories
Customer's Area
   

Produced by:  Wikinggruppen