Att icke-shoppa

Vi var sugna på lite shopping i dag, tänkte att vi kanske kunde fynda nåt på nån rea. Och den här väskan, gjord i kork (en Portugallisk specialitet), slank nästan med hem. Men bara nästan. Det är inte så ofta jag använder kuvertväskor nuförtiden, tanken på att ha en hand och arm upptagen känns inte så hemskans praktisk när man rattar barnvagn/lyfter bebis/plockar fram flaskor med mera med mera. Så den fick snällt stanna kvar i affären. Var det en miss kanske? Den är ju väääldigt fin ser jag ju nu...

 

Jag är sugen på att hitta ett par stilrena svarta sandaler i skinn, så att jag slipper ränna runt i mina flippisar hela tiden. Har inga jag gillar, och vet preciiiis hur jag vill att de ska se ut. Vilket gör att de bli omöjliga att hitta såklart. 

 

Vi handlade faktiskt ingenting, crazy crazy! Inte ens på mitt älskade Oysho hittade jag nåt. Där brukar jag ju ruinera mig i vanliga fall. Men nu var det bara trökrea-grejer som hängde kvar, ledsna plagg på stökiga galgar. Så det blev en väldigt billig shoppingdag måste man väl säga. Icke-shopping, liksom. Ska ju spendera tre dagar i Lissabon, så då kanske vi tar igen ickeshoppingen med råge. 

 

Hittade dock lite fina fynd till grodis på Zara. Deras kläder är för dyra i vanliga fall tycker jag, men nu kostade tishor och tröjor 3/5/7 euro. Så då passade vi på att handla lite. Går ju inte att motstå plagg som har surfmotiv...

 

På tal om kläder - har ju hittills klätt Piggly mycket i bodys och mjukbrallor. Bebiskläder liksom. Men nu är jag/vi supersugna på att klä honom i mer "pojkiga" kläder. Tycker det ser så sjuuuukt gulligt ut när han har små jeans och tröjor. Som stora pojkar. Så nu kör vi på sånt. Minns att jag för bara några veckor sen inte alls såg vitsen med "outfits", tyckte mest det var bökigt. På med bebisbodyn bara! Men nu har jag alltså gjort en kovändning, outfits e ju superKUL!

 

Och jupp - vi kommer tvätta Zarakläderna innan vi klär Iggelini i dem. Tvättar alla nyköpta kläder, men Zara har tydligen åkt på däng för att de har såna vansinnesmängder med gifter i sina plagg, så de kanske man ska tvätta två gånger.

0 comments

No one has comment this post yet. Be the first one to send a comment!

Categories
Customer's Area
   

Produced by:  Wikinggruppen