Dessa saaaatans bloggkrascher!

Jag startar det här inlägget med en avväpnande och förhoppningsvis så gullig bild på Iggly, att ni inte KAN vara arga på mig. Kolla lääänge på den här bilden. Känn hur irritationen sakta men säkert rinner bort. Ersätts av....lycka. Okej, nu får ni scrolla neråt.

 

Då kör jag vidare med den här bilden. Nu GÅR det ju inte att tycka illa om den här bloggen va? Trots att den...KrascharHelaSatansTiden. Suck.

 

I dag kraschade bloggen när för många ville in och läsa. Igen. Känns som typ sjuttiotusende gången det händer. Jag är ju himla himla glad att det är så många som vill hänga här med mig och oss, men jag förstår verkligen att man blir sjukt trött på en blogg som kraschar hitan å ditan när man vill in å läsa. SORRYBORRY! 

 

GlamMom.se har för lite kräm för att kunna ta emot all trafik, och när sajten kraschar så är det inte bara jobbigt för alla som vill läsa, det innebär också att ingen kan handla i webbshoppen, och ingen på kontoret kan jobba med vår sajt. Hela GlamMom blir alltså paralyserat. Inte så lyckat. Men! Det här är snaaaart löst. Jag kommer nämligen flytta bloggen från GlamMom inom kort, till en ny sajt. Den kommer ha kapacitet att ta emot alla besökare, och där kommer det även finnas en massa annat smått å gott som jag hoppas att ni kommer gilla. 

 

Bloggen kommer fortfarande speglas till GlamMom. Men för webbshoppens bästa är den optimala lösningen att flytta bloggen. I alla fall tills dess att även GlamMom´s nya sajt (som kommer lanseras i höst, även den med mycket mera besökskapacitet) är sjösatt. Så jag hoppas såklart att ni vill haka på till min nya adress inom kort.

 

Nu kommer en lite mer full i fan-bild, känns som att ni är redo för det nu. Hursom, den nya bloggsajten kommer inom en månad. Då blir bloggen mobilanpassad och den kommer gå att följa via Bloglovin som ni har önskat. Jag vill ju att den ska bli så bra som möjligt för er som läser. Så har ni nåt annat önskemål, spill it out så försöker jag se till att vi ordnar det.

 

Avslutar det här FörlåtMigSnällaStannaKvarLiiiiteTillSåLovarJagGuldOchGrönaSkogar-inlägget med en bild på en man och ett barn. Brukar ju alltid få girls på gott humör. För att wrap it up liksom. Är vi okej då? Ni pallar hänga kvar på denna bökiga sajt nåååågra veckor till, så lovar jag snabb, fräsig och mobilanpassad läsning inom kort! Deal?

4 comments

More then 7 years ago
Klart jag hänger kvar! Älskar din blogg, får massor med bra tips och svar på frågor/funderingar som jag själv har då min dotter är i samma ålder som Iggy (född 23 jan).
More then 7 years ago
Deal! ;)
More then 7 years ago
Jag hänger kvar :) och Gryyymt söt bild på er fina gosse!!!
More then 7 years ago
Bedååårande!
Categories
Customer's Area
   

Produced by:  Wikinggruppen