Modeller sökes!

Hallå alla fina mamas därute! Vi söker nu två gravida modeller för att plåta våra vårkläder! :-) Både ansikte och mage kommer synas, och vi ser gärna att du som söker har lite kameravana. Det kommer bli två plåtningar i april, och vi kommer ha SJUKT roligt! :-D Så ta chansen att bli GlamMom.se´s ansikte (och mage!) utåt i vår! Skicka ett mail till info@glammom.se med bild och vilken vecka du är i, och tipsa gäääärna vidare till andra mamas i din närhet! Massa kramar från oss! heartVanja & Malin

6 comments

More then 6 years ago
Hej! :) jag är gravid i vecka 30 och är 22 år gammal.
More then 7 years ago
Julia - skicka mail med info och bild till oss på info@glammom.se! Just nu söker vi ingen, men om vi har en plåtning snart så kollar vi igenom de vi har i vårt register, så maila oss! :-) Grattis till bebben!
More then 7 years ago
Är gravid i vecka 8 med mitt andra barn, så jag är väl lite för lite gången. Har BF i maj. Hade varit kul och prova på att vara gravidmodell.
More then 7 years ago
Christin: Antar att du bor i Norge? I så fall är det svårt, då vi fotar i Sverige. :-( Annars hade det varit toppen, vi är alltid på jakt efter modeller! Grattis till bebisen, kram! :-)
More then 7 years ago
Hei hei,

Jeg fant dere gjennom Google, og det høres veldig spennende
Jeg er gravid og er snart i uke 24;) men er veldig lite i kroppen og magen
For å være uke 24. Men jeg har veldig lyst og prøve å være
Gravid modell.
More then 8 years ago
Hade gärna ställt upp, men är ju inte gravid.. Hör av er till mig om ni behöver modell igen, har erfarenhet!
Categories
Customer's Area
   

Produced by:  Wikinggruppen